המתכון עוף טאקו סלט כרוב מוכן בערך 35 דקות. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 711 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. אם יש לך שום, מלפפון, שעועית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכונים דומים: טאקו טונה צרוב עם סלט כרוב אסייתי ורוטב שזיפים, סלט סלט כרוב עוף, ו סלט טאקו עוף.
הוראות
1
עבור ההלבשה, לשלב את המרכיבים הראשונים 8, כדי לוודא לערבב היטב.
2
מוסיפים את הסלסה ומשלבים היטב.מכסים ולשמור בקירור עד מוכן לשימוש(ודא שאתה מערבב או לנער את התחבושת לפני ההגשה). במחבת nonstick גדולה, חום 1 T-2 T שמן זית מעל בינוני גבוה heat.In קערה בינונית או שקית ניילון אטומה, להוסיף עוף, כמון, תיבול ברביקיו, פלפל קאיין, אם באמצעות, מלח ים ופלפל שחור; לנער עוף מעיל.לזרוק את תערובת העוף במחבת ומבשלים עד להשחמה יפה וזה כבר לא ורוד באמצע, על 10-15 minutes.In קערת סלט גדולה, להוסיף סלט ברוקולי ולאחר מכן שכבה את השעועית, חומוס, תירס, כוסברה, בצל, עגבניות, cumcumber ועוף.לסחוט את המיץ של הסיד על כל הסלט.למעלה עם כמות ההלבשה שאתה מעדיף (אתה לא יכול רוצה את כל הרוטב על הסלט, בהתאם לטעם שלך).
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
תיבול ברביקיו
1 ג'לפנו טרי שלם
סלט ברוקולי
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
1 כף סוכר אדום גס
Dientes De Ajo
סוכר אדום גס
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-o
3
מגישים עם שבבי טורטייה, שמנת חמוצה וגבינה, אם תרצה.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו נואר אורגני Stoltz. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.