סלט סלמון באביב
סלט סלמון האביב הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל 402 קלוריות. אם יש לכם מיץ לימון, שקדים פרוסים, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במיץ הלימון תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 98%. ציון זה הוא עצום. נסו סלמון בגריל באביב, סלט האביב, ו סלט פסטה באביב עבור מתכונים דומים.
הוראות
מסננים תפוזים, שומרים 1/4 כוס מיץ. הניחו תפוזים בצד. בסיר קטן מביאים לרתיחה 2 כוסות מים.
מוסיפים אספרגוס; מכסים ומרתיחים 3 דקות.
מסננים ומניחים מיד אספרגוס במי קרח.
בקערה גדולה זורקים את ירקות הסלט, האספרגוס, התפוזים, השקדים והאפונה. מחלקים בין ארבע צלחות הגשה. למעלה עם סלמון.
בקערה קטנה מקציפים את מרכיבי הרוטב והמיץ השמור; מזלפים מעל סלטים.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא אוגוסט קסלר היומי אוגוסט טרוקן פינו נואר. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-25 דולר.
![אוגוסט קסלר היומי אוגוסט טרוקן פינו נואר]()
אוגוסט קסלר היומי אוגוסט טרוקן פינו נואר
אוגוסט פינו נואר היומי נפתח בניחוח עדין של דובדבן שחור ואוכמניות, יחד עם הארומה הטעימה של קסיס ופלפל אדום. בפה הוא מציג את עצמו טרי ופירותי עם מתח על החיך ואורך עדין. זהו ביטוי אלגנטי של ריינגאו פינו נואר.