סלט סלמון מעושן עם רוטב סרטן
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש מעט עלים רקטיים, סלמון, פלפל קאיין, ועגבניות שרי. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלט סלמון מעושן עם רוטב Bearnaise Dilled, סלט נורדי עם סלמון מעושן ורוטב לימון שמיר, ו סלט תפוחי אדמה סלמון מעושן עם רוטב שמיר שמנת.
הוראות
מערבבים את בשר סרטנים עם מיונז ופלפל קאיין. תניח בצד. מערבבים את מיץ לימון ושמן יחד בקערה גדולה עם כמה תיבול.
מסדרים את הסלמון המעושן על 2 צלחות גדולות.
מוסיפים את האנדיב, עגבניות שרי, אבוקדו ושאלוט לרוטב הלימון, זורקים היטב ועורמים על הצלחות. למעלה עם תערובת crabmeat, לפזר על עלי רקטות לשרת עם טוסט, אם אתה רוצה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון מעושן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.