קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות22
מגזין

סלט סלמון מעושן עם רוטב סרטן

סלט סלמון מעושן עם רוטב סרטן
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש מעט עלים רקטיים, סלמון, פלפל קאיין, ועגבניות שרי. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלט סלמון מעושן עם רוטב Bearnaise Dilled, סלט נורדי עם סלמון מעושן ורוטב לימון שמיר, ו סלט תפוחי אדמה סלמון מעושן עם רוטב שמיר שמנת.

הוראות

1
מערבבים את בשר סרטנים עם מיונז ופלפל קאיין. תניח בצד. מערבבים את מיץ לימון ושמן יחד בקערה גדולה עם כמה תיבול.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
בשר סרטניםבשר סרטנים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מסדרים את הסלמון המעושן על 2 צלחות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן
3
מוסיפים את האנדיב, עגבניות שרי, אבוקדו ושאלוט לרוטב הלימון, זורקים היטב ועורמים על הצלחות. למעלה עם תערובת crabmeat, לפזר על עלי רקטות לשרת עם טוסט, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
בשר סרטניםבשר סרטנים
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
אנדיבאנדיב
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון מעושן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.