קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות9
ציון בריאות7
מגזין

סלט סלק בצל

סלט סלק בצל
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. אם יש לכם בצל, סוכר, בזיליקום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 37%, וזה די רע. נסו סלט סלק ובצל, סלט סלק קלוי ובצל אדום, ו סלט ברוקולי, סלק ובצל כבוש עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מניחים סלק בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; הוסף 2 כפות שמן. חותם תיק ולנער כדי מעיל.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
סוכר אדום גססוכר אדום גס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס ריבת פטל אדום טהורה של KRAFT, מחוממת ומסוננת1/4 כוס ריבת פטל אדום טהורה של KRAFT, מחוממת ומסוננת
2
מקום 18-ב. 12 אינץ'. חתיכת נייר כסף כבד בתוך 15 אינץ'. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה. מסדרים סלק על נייר כסף; מקפלים נייר כסף על סלק ואוטמים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
אופים בחום של 400 צלזיוס למשך 1 עד 1-1/4 שעות או עד שהם רכים.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
4
מצננים לטמפרטורת החדר.
5
חותכים סלק לקוביות; מניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
מוסיפים בצל. בקערה קטנה מקציפים את החומץ, הסוכר, המלח, הבזיליקום, הפלפל ושאר השמן.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
יוצקים מעל תערובת סלק; בעדינות לזרוק מעיל. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה, תוך ערבוב מספר פעמים.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
8
מגישים עם כף מחוררת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות