סלט סלק בצל
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. אם יש לכם בצל, סוכר, בזיליקום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 37%, וזה די רע. נסו סלט סלק ובצל, סלט סלק קלוי ובצל אדום, ו סלט ברוקולי, סלק ובצל כבוש עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים סלק בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; הוסף 2 כפות שמן. חותם תיק ולנער כדי מעיל.
מקום 18-ב. 12 אינץ'. חתיכת נייר כסף כבד בתוך 15 אינץ'. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה. מסדרים סלק על נייר כסף; מקפלים נייר כסף על סלק ואוטמים היטב.
אופים בחום של 400 צלזיוס למשך 1 עד 1-1/4 שעות או עד שהם רכים.
חותכים סלק לקוביות; מניחים בקערה גדולה.
מוסיפים בצל. בקערה קטנה מקציפים את החומץ, הסוכר, המלח, הבזיליקום, הפלפל ושאר השמן.
יוצקים מעל תערובת סלק; בעדינות לזרוק מעיל. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה, תוך ערבוב מספר פעמים.