סלט סלק הדרים
סלט סלק הדר יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו בצל, תפוזי טבור, עלי נענע, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. נסו סלט סלק והדרים, סלט סלק הדרים, ו סלק-סלט הדר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
אם באמצעות סלק התינוק לעטוף 3 עד 4 סלק יחד בחבילות לסכל ולמקם אותם על תבנית אפייה; אם באמצעות סלק גדול, לעטוף אותם בנפרד. צולים את הסלק עד שהוא רך וסכין הקילוף מחליקה בקלות למרכזים שלהם, כ -20 דקות לסלק תינוק ו -30 עד 40 דקות לסלק גדול.
הסר את הסלק מהתנור, ולאחר מגניב מספיק כדי להתמודד, לפתוח את חבילות לסכל.
בינתיים, לקלף קטע התפוזים.
חותכים את החלק העליון והתחתון של התפוזים כך שהם יושבים שטוחים על קרש החיתוך. באמצעות סכין חיתוך חדה, לחתוך את העור מלמעלה למטה, להסיר את הקליפה ואת היד כדי שלא יישאר לבן על כתום. חותכים לאורך כל קרום לחתוך את המקטעים בודדים.
מניחים את הקטעים בקערה גדולה.
מוסיף את הבצל, זיתים, ונענע.
באמצעות מגבת נייר, לשפשף את העורות את הסלק.
מוסיף אותם לקערה עם תפוזים, מתבלים במלח ופלפל, ולאחר מכן לטפטף קצת שמן זית ומיץ ליים על הסלט. לזרוק ולהגיש באופן מיידי.