סלט סלק אנדיב עם ויניגרט שום ועשבי תיבול עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שום, שאלוט, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ושלם 30 דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 42%. הציון הזה די טוב. נסו סלט סלק קלוי עם ויניגרט שום, סלט סלק עם ויניגרט שום שחור, ו סלק וג'יי סיידקמן על אנדיב עם רוטב יוגורט שום עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
6 כפות ליקר אייריש קרים
2
מניחים דף גדול של נייר אלומיניום על תבנית עם נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מניחים מעל את הסלק, מזלפים את שמן הזית ומפזרים מלח, ואז מקפלים את הקצוות הארוכים והקצרים של נייר האלומיניום עד לאמצע ומגלגלים יחד, מכינים חבילה עם הסלק בפנים. מכניסים לתנור וצולים עד שהם רכים במזלג, בערך 1 1/2 שעות. (ניתן לעשות יום או יומיים מראש.) אפשר להתקרר, ואז להחליק את הקליפות מהסלק, לקצץ את הקצוות ולחתוך לקוביות 1/2 אינץ'. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
שיפונדה של עלי קייל
סוכריות מצילות חיים
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
6 כפות ליקר אייריש קרים
4
רבע את האנדיבים לאורכם, ואז פורסים לרוחב לירחים בעובי 1/2 אינץ'.
5
שלבו את הסלק והאנדיב בקערת סלט וזרקו עם הוויניגרט. מתבלים במלח ופלפל נוספים, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
אנדיב
שיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספים
6
מגישים מיד.
7
בקערת זכוכית קטנה ממיסים את המלח בחומץ, ואז מוסיפים את הפלפל, השאלוט, השום, החרדל ועשבי התיבול ומשלבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פירורי בשר צמחוני קפואים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספים
8
מקציפים פנימה את שמן הזית בזרם איטי ויציב עד שהרוטב מסמיך. לחלופין, מניחים את כל החומרים בצנצנת זכוכית, סוגרים את המכסה ומנערים במרץ.