קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

סלט סלק ובצל אדום עם ציפוי ריקוטה-פרובולון

סלט סלק ובצל אדום עם ציפוי ריקוטה-פרובולון
סלק וסלט בצל אדום עם ציפוי Ricotta-Provolone עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 6 . מנה אחת מכילה 141 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, סראנו צ'ילה, שמן זית extravirgin, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. נסו סלט תות-ארוגולה עם ציפוי ריקוטה, סלק-סלט תפוזים עם ריקוטה, ו סלט סלק עם ריקוטה סלטן וזיתים (מתכונים דומים).

הוראות

1
השאר שורש 1 אינץ ' של גבעולים על סלק; לשפשף עם מברשת. פירס כל סלק 2 פעמים עם סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים סלק בשקית ניילון גדולה כבדה-zip העליון, ולאטום באמצע הדרך. מיקרוגל ב 20 דקות גבוהות או עד מכרז, מסתובב שקית כל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר שקית ממיקרוגל; מגניב לטמפרטורת החדר.
4
הסר סלק מן התיק; מילואים נוזלי בשקית. לקלף סלק, לחתוך לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
5
שלב נוזל שמורות, חומץ, שמן, מלח ופלפל בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
6
להוסיף סלק, בצל, סראנו; לזרוק בעדינות מעיל.
מרכיבים שתצטרך
7
מערבבים ריקוטה, פרובולונה, ומים חמים, ערבוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
8
מפזרים סלט עם בזיליקום; העליון עם תערובת גבינה.
מרכיבים שתצטרך