סלט סלק וגזר עם כוסברה ומלח שומשום
סלט סלק וגזר עם כוסברה ומלח שומשום נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 1018 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 83 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 82 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו קליפת תפוז, מלח כשר גס, זרעי כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה על 40 דקות. נסו סלט סלק וגזר עם כוסברה ומלח שומשום, סלק זהוב מגולח, סלט גזר וצנון עם כוסברה חרדל ויניגרט, ו סלט גזר עם יוגורט וכוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף שאלוט, חומץ, מיץ תפוזים, מיסו, זנגביל, קליפת תפוז בקערה בינונית.
בואו לעמוד 10 דקות כדי לאפשר טעמים להתמזג. בהדרגה להקציף בשמן. טוסט זרעי כוסברה במחבת קטנה מעל חום בינוני עד תחילת חום, על 2 דקות. מגניב.
העברה לטחנת ספייס; תהליך עד הקרקע גס.
הוסף זרעי שומשום לאותו מחבת. טוסט מעל חום בינוני עד חום זהוב, כ 3 דקות.
מוסיפים 3/4 כפית מלח גס; מערבבים 30 שניות.
להעביר מלח שומשום לקערה קטנה וקריר. האם קדימה ההלבשה ותבלינים קלויים ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי ורוטב צמרמורת. אחסן כוסברה קלויה ומלח שומשום במיכלים אטומים נפרדים בטמפרטורת החדר.באמצעות דיסק רטוש על מעבד או פומפיה תיבת, סלק גרגר גס וגזר.
מעבירים ירקות לקערה גדולה.
מוסיפים מספיק רוטב למעיל קלות.
מוסיפים כוסברה ו 1 כף מלח שומשום. זרוק למעיל.
תן להשרות בטמפרטורת החדר 30 דקות. סלט העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. האם קדימה יכול להתבצע 4 שעות קדימה. כיסוי וצינה. סלט לזרוק, הוספת רוטב נוסף, אם תרצה.
מפזרים מלח שומשום שנותר ומגישים.