סלט סלק והדרים
סלט סלק והדרים יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 121 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אשכוליות רובי, פיסטוקים, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו סלק-סלט הדר, סלט סלק הדרים, ו סלט סלק הדרים (מתכונים דומים).
הוראות
גזעים סלק לקצץ 1 אינץ'; בעדינות לשטוף סלק, ומניחים במחבת מרובע 8 אינץ'.
מוסיפים 1/4 כוס מים, ומכסים בנייר אלומיניום.
אופים 1 שעה ו 10 דקות או עד מכרז. לחשוף מגניב לחלוטין (כ -30 דקות).
חותכים פרוסה בעובי 1/4 אינץ ' מכל קצה של אשכולית באמצעות סכין חדה, דקת להב.
מקום, שטוח מסתיים למטה, על קרש חיתוך, ולהסיר לקלף ברצועות, חיתוך מלמעלה למטה בעקבות העקמומיות של פירות.
הסר כל תמהיל לבן מריר שנותר. החזקת אשכולית קלופה על קערה, לחתוך בין ממברנות, ולהסיר בעדינות קטעים שלמים. שמור 1/4 כוס מיץ.
להקציף יחד שמן זית, הבא 4 מרכיבים, ושמור 1/4 כוס מיץ אשכוליות בקערה.
לקלף סלק, ולפרוס לתוך טריזים. מסדרים ארוגולה על מגש גדול; למעלה עם אשכוליות וסלק.
טפטוף עם ויניגרט; מפזרים פיסטוקים.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.