סלט סלק זהוב עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אגוזי מלך, חומץ אורז, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו סלט סלק מוזהב, סלט סלק מוזהב, ו סלק וסלט חמניות מוזהב (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים את הסלק במחבת צלייה ומוסיפים מים לעומק של 1/2 אינץ'. מכסים את המחבת בנייר כסף ואופים עד הסלק הם פירסינג בקלות עם מזלג, על 1 1/2 שעות. הניחו את הסלק בצד עד שהם יהיו מספיק מגניבים. לקלף ולשטוף את כל חתיכות העור. חותכים את הסלק לתוך 1/2 אינץ '- סיבובים עבים, ולאחר מכן לחתוך אותם למקלות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סלק
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
תנור
רדיד אלומיניום
3
תנו לסלק להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
סלק
4
לזרוק את הסלק עם חומץ אורז, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורז
פלפל
סלק
מלח
5
מוסיפים שמן זית וחרדל וזורקים עם התרד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
חרדל
תרד
6
מקשטים עם אגוזי מלך קלויים וגבינה כחולה מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
גבינה כחולה
אגוזי מלך
7
הפוך קדימה: אתה יכול לצלות את הסלק עד 3 ימים מראש; לזרוק אותם רק לפני ההגשה.