סלט סלק עם גבינת עיזים, גרגיר נחלים ו Shallot טימין רוטב
סלט סלק עם גבינת עיזים, גרגיר נחלים ו Shallot טימין רוטב עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 93 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סלק, עלים מ 10 זרדים טימין, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: סלט גרגיר הנחלים עם אגסים ורוטב גבינת עיזים מוקרם, נקטרינה וסלט גבינת עיזים עם רוטב סלק, ו סלט סלק קלוי עם תפוזים ורוטב גבינת עיזים מוקרם.
הוראות
לבשל סלק במים כדי לכסות עד מכרז, על 40 עד 45 דקות.
מסננים את הסלק ומניחים בצד להתקרר.
עבור ההלבשה, להקציף יחד שמן זית, שאלוט, חצי מיץ לימון, קורנית, מלח ופלפל. תניח בצד.
בעוד הסלק מתקרר, לשטוף את גרגיר הנחלים לקצץ את הגבעולים העבים מן העלים.
מורחים את גרגיר הנחלים הגזומים החוצה על כמה מגבות נייר לייבוש.
כאשר הסלק הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, להשתמש בסכין קילוף את עורות הסלק, הם צריכים לרדת בקלות רבה.
חותכים את הסלק לרבעים לאורך ולאחר מכן חתיכות אלה במחצית לרוחב.
מניחים את הסלק ואת גרגיר הנחלים בקערות נפרדות. חלקו את התחבושת בין 2 הקערות. לזרוק את גרגיר הנחלים והסלק עד מצופה באופן שווה עם ההלבשה.
מורחים את גרגיר הנחלים על מגש הגשה כדי להכין מיטה לסלק. להתפורר גבינה קרה לסלק ולזרוק בעדינות.
מורחים את הסלק על המיטה של גרגיר הנחלים ומפזרים מיץ לימון שנותר.