סלט סלק עם גרגיר נחלים ופקורינו טרי
סלט סלק עם גרגיר נחלים ופקורינו טרי נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 20 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 131 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, גבינת פקורינו צעירה, חומץ בלסמי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Insalata di fave e pecorino (שעועית רחבה טרייה & סלט גבינה פקורינו), סלק וסלט גרגיר הנחלים, ו גרגיר הנחלים-סלט סלק (מתכונים דומים).
הוראות
בתבנית אפייה קטנה, לשפשף את כל הסלק עם שמן זית ומתבלים עם מלח ופלפל. מכסים את צלחת האפייה בחוזקה בנייר אלומיניום וצולים את הסלק במשך כ 1 שעה ו 15 דקות, עד שהם רכים כאשר פירסינג בסכין.
בואו להתקרר, ולאחר מכן לקלף את הסלק ולחתוך אותם טריזים.
בקערה גדולה, לטאטא את 3/4 כוס שמן זית עם מיץ תפוזים וחומץ בלסמי; העונה את הרוטב עם מלח ופלפל.
מוסיפים את פלחי הסלק הקלויים, סלק מגולח, גרגיר נחלים ופקורינו מגולח וזורקים היטב למעיל.
מעבירים למגש גדול ומגישים מיד.