קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות20
ציון בריאות14
מגזין

סלט סלק עם גרגיר נחלים ופקורינו טרי

סלט סלק עם גרגיר נחלים ופקורינו טרי
סלט סלק עם גרגיר נחלים ופקורינו טרי נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 20 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 131 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, גבינת פקורינו צעירה, חומץ בלסמי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Insalata di fave e pecorino (שעועית רחבה טרייה & סלט גבינה פקורינו), סלק וסלט גרגיר הנחלים, ו גרגיר הנחלים-סלט סלק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
בתבנית אפייה קטנה, לשפשף את כל הסלק עם שמן זית ומתבלים עם מלח ופלפל. מכסים את צלחת האפייה בחוזקה בנייר אלומיניום וצולים את הסלק במשך כ 1 שעה ו 15 דקות, עד שהם רכים כאשר פירסינג בסכין.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
בואו להתקרר, ולאחר מכן לקלף את הסלק ולחתוך אותם טריזים.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
4
בקערה גדולה, לטאטא את 3/4 כוס שמן זית עם מיץ תפוזים וחומץ בלסמי; העונה את הרוטב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את פלחי הסלק הקלויים, סלק מגולח, גרגיר נחלים ופקורינו מגולח וזורקים היטב למעיל.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
פקורינופקורינו
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
6
מעבירים למגש גדול ומגישים מיד.