סלט סלק צלוי עם תפוזים וקוואסו פרסקו (Ensalada de Betabel)
סלט סלק קלוי עם תפוזים וקסו פרסקו (Ensalada de Betabel) עשוי להיות רק את המנה בצד שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 180 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את ארוגולה, קסו פרסקו, מלח גס וכשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. נסו סלט תירס עם Queso פרסקו-Ensalada De Choclo, סלט סלק קלוי עם זיתים ותפוזים, ו סלט סלק קלוי עם תפוזים וגורגונזולה (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף סלק, טפיחה יבש, לשפשף עם 1 כף. שמן זית, ומפזרים בנדיבות עם מלח. שים סלק על גיליון אפייה מכוסה בנייר כסף ואופים עד במכרז כאשר פירסינג, על 1 שעה. מקררים חשופים עד קרירים מספיק כדי להתמודד, כ -30 דקות.
חותכים שורשים וגבעולים, ואז לשפשף סלק עם מגבות נייר כדי להסיר את העור; להשליך את העור.
חותכים סלק במחצית לאורכו, ולאחר מכן לחתוך לחצי ירחים על 1/4 ב. עבה; להפריש.
חותכים מסתיים את התפוזים, ואז לחתוך משם לקלף ואת הקרום החיצוני ברצועות רחבות, בעקבות עקומת הפרי עם סכין. זרוק את פיל. עבודה מעל קערה כדי לתפוס מיצים, לחתוך תפוזים בין ממברנות פנימיות ופירות לשחרר קטעים לקערה; לסחוט מיץ ממברנות לקערה ולהשליך קרום.
לימונים קצוצים דק לתוך קערה נוספת. מיץ ליים ולהוסיף מיץ לגלידה.
מוסיפים שאלוט, חומץ ומיץ מתפוזים.
לטאטא כל הזמן, טפטוף לאט נשאר 4 כפות. שמן זית לקערה.
מוסיפים סלק, זורקים למעיל, ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מכסה קערות אטום ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 15 דקות ועד 3 שעות.
יוצקים סלק להתלבש על ארוגולה ולפזר עם מגזרים כתומים וגבינה.