קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות14
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט סלק קיוג'ה עם ריקוטה סלטה ואגוזי לוז

סלט סלק קיוג'ה עם ריקוטה סלטה ואגוזי לוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט סלק Chioggia עם סלטן Ricotta ואגוזי לוז. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 6 . מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 218 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, מיץ לימון מאייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו סלט סלק עם ריקוטה סלטן וזיתים, סלט סלק קלוי עם ריקוטה סלטן ופיסטוקים, ו ריזוטו סלק עם אספרגוס קלוי וריקוטה סלטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים יחד מיץ לימון, שמן, מלח ופלפל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים סלק וזורקים למעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
3
מפזרים עם החומרים הנותרים.