סלט סלק קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט סלק קלוי. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 314 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו ויניגרט, חרדל דיז'ון, סלט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו סלט סלק צלוי ושאלות על סלק נבול וארוגולה, סלט פטה סלמון קלוי עם רוטב סלט שמיר, ו סלט סלק קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים מראש את התנור ל 425 מעלות F.
מניחים את הסלק בגיליון נייר כסף ומניחים גיליון נוסף על גבי ויוצרים חותם סביב הסלק. צולים את הסלק על תבנית אפייה עד למכרז, 45 דקות עד 1 שעה. לקרר את הסלק בחבילת נייר שלהם במשך כמה דקות, ולאחר מכן לשפשף את העורות באמצעות סכין קילוף במידת הצורך. הסלק צריך עדיין להיות קצת חם כדי להיות מסוגל להסיר את העורות בקלות.
בעוד הסלק צלוי, טוסט השקדים במחבת קטנה על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב.
עבור ויניגרט: להפוך את ויניגרט על ידי ערבוב יחד את החומץ, חרדל, מלח וסוכר, ולאחר מכן לאט לטאטא בשמן זית עד emulsified.
פרוס את הסלק מקורר קלופים לפרוסות עבות 1/4 אינץ ' ולהוסיף חצי ויניגרט, משליך מעיל לחלוטין. לזרוק את ויניגרט הנותרים עם סלט ירקות.
רבע וליבת האגס ולפרוס אותו לרצועות julienne, על 1/8 אינץ ' עבה.
מסדרים את הירוקים לבושים, סלק על מגש העליון עם האגס, אגוזים קלויים, גבינת עיזים.