קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

סלט סלק קלוי

סלט סלק קלוי
צריך תוספת ללא גלוטן, ראשונית וצמחונית? סלט סלק קלוי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 241 קלוריות. מתכון זה משמש 4. צאו לחנות ואספו אגוזי לוז, מלח כשר ופלפל טרי סדוק, טריז פקורינו רומנו ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 79%. נסו סלט סלק קלוי ושאלוט מעל ירקות סלק נבולים וארוגולה, סלט פטה סלק קלוי סלמון עם רוטב לסלט שמיר, ו סלט סלק קלוי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הניחו חתיכה גדולה של נייר אלומיניום על תבנית עם נייר אפייה והניחו עליה את הסלק.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
מזלפים עליהם שמן זית ועוטפים אותם היטב בנייר הכסף, מכינים חבילה. צולים עד סכין מוכנס לתוך סלק הגדול פוגש שום התנגדות, על 1 שעה 1 שעה ו 15 דקות. מצננים ומסירים את הקליפות על ידי שפשוף הסלק במגבת נייר. (כפפות הן רעיון טוב כדי למנוע מכתים את הידיים.)
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
חותכים את הקליפה מהתפוזים בעזרת סכין חדה וחושפים את הבשר. החזיקו את התפוז הקלוף בידכם וחתכו בזהירות את הקטעים מהקרום, והפילו אותם לקערה. אין להשליך קרום. פורסים דק את הסלק ומסדרים על צלחות הגשה. מפזרים את פלחי התפוזים ואגוזי הלוז על הסלק הפרוס, מזלפים את הצלחות בשמן זית וסוחטים מעט מיץ מהקרום הכתום מעל כל צלחת. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מקשטים בפרוסות גבינה דקות מגולחות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל