סלט סלק קלוי עם אגסים ושקדים מרקונה
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו סלט סלק עם שקדים מרקונן מסוכרים, סלט סלק עם שקדים מרקונן מסוכרים, ו סלט ירקות שורש קלוי עם שקדים Marconan (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מניחים את הסלק על מגש סדין וצולים עד מזלג מכרז, כשעה.
באמצעות סכין קילוף, לקלף את הסלק. מגררים את הסלק ואת האגסים על החורים הגדולים ביותר של פומפיה. לזרוק אותם עם בלסמי, שמן זית ומלח.
מחלקים את ארוגולה בין 4 צלחות סלט, כף חלק תערובת סלק אגס על ארוגולה העליון עם שקדים קצוצים עירית.