תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט סלק קלוי עם גרגרי חיטה, ארוגולן ו Fetan. והוא מספק כ 4 מנות . מנה אחת מכילה 455 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. אם יש לכם דבש, אורגנו כנדרש, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו ארוגולה, סלט גזר וחומוס עם גרגרי חיטה, סלט סלק מוזהב עם גרגרי חיטה וויניגרט Pumpkinseed, ו פירות יער חיטה לימון עם כרוב ניצנים קלויים (+כל מה שאי פעם רצית לדעת על גרגרי חיטה!) (מתכונים דומים).
הוראות
1
*** כדי לצלות סלק: מחממים תנור ל 400 F. לשטוף סלק לעטוף בנפרד בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
אופים במשך 45-60 דקות או עד סכין קטן בקלות מחליק לתוך סלק.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1
שלב 1 1/2 כוסות פירות יער חיטה, 6 כוסות מים 2 כפיות מלח בסיר בינוני. מביאים לרתיחה ומבשלים, חשוף, עד רך. זה ייקח בין 45 דקות ל 1 שעה ו 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
הוסף מים רותחים נוספים לפי הצורך כדי לשמור על תבואה מכוסה.