סלט סלרי ותפוחי אדמה
סלרי וסלט תפוחי אדמה הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. זה מנות ראשונות יש 189 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סלרי, ביצים, מיונז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט סלרי ותפוחי אדמה, סלט תפוחי אדמה עם סלרי וצדפות, ו סלט תפוחי אדמה פילדלפיה עם סלרי.
הוראות
בנדיבות לכסות תפוחי אדמה וביצים עם מים קרים בסיר 4 ליטר עם 1/2 כף מלח ולהביא לרתיחה, מכוסה. לחשוף ולהרתיח 10 דקות.
מעבירים ביצים עם כף מחוררת לקערה של מים קרים; ממשיכים לבשל תפוחי אדמה עד למכרז, 10 עד 15 דקות יותר.
בעוד תפוחי אדמה לבשל, לטאטא יחד חומץ 1/2 כפית מלח בקערה גדולה.
מסננים תפוחי אדמה ולשטוף עם מים קרים עד שהם התקררו כדי להתחמם. לקלף תפוחי אדמה לחתוך לחתיכות 1 אינץ'. לזרוק עם תערובת חומץ.
לקלף ביצים וקוצצים גס, ולאחר מכן להוסיף תפוחי אדמה יחד עם מרכיבים שנותרו ומלח ופלפל לפי הטעם. לזרוק היטב.