קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט ספגטי אני

סלט ספגטי אני
סלט ספגטי אני הכנת המתכון לוקחת כ 45 דקות. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 241 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. אם יש לכם זיתים, ספגטי, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. . וזה לא כל כך מרהיב. נסו Spaghetti Junction: The $4 Spaghetti That Tasts Almost as The $24 Spaghetti From Roy Choi ' S ' L. A. Son, סלט ספגטי, ו סלט ספגטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול של מים רותחים מומלחים לבשל פסטה עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מסננים וקרים מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
3
מערבבים פסטה מבושלת עם רוטב איטלקי, סלט איטלקי תיבול, בצל ירוק, מלפפון, עגבניות וזיתים שחורים. לזרוק מעיל וקירור לילה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב איטלקירוטב איטלקי
זיתים שחוריםזיתים שחורים
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
בצל ירוקבצל ירוק
תיבולתיבול
מלפפוןמלפפון
עגבנייהעגבנייה

ציוד