סלט סרדין, אבוקדו וצנון עם עלי כותרת
סרדין, סלט אבוקדו וצנון עם עלי כותרת הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 58 גרם של שומן, וסך הכל 572 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו אבוקדו, מצופים במים, מלח כשר ופלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט סלק & Upland קרס, סלט סרדינים כוסברה-ליים ב מתכוני חצאי אבוקדו מ ה, ו הודו, אבוקדו, ועטיפת קרס (מתכונים דומים).
הוראות
בזהירות להסיר את הסרדינים עם מזלג מהפחית. הרעיון הוא לשמור אותם שלמים.
מניחים אז לתוך מיכל שטוח רדוד וסוחטים את המיץ חצי לימון עליהם.
מפזרים אותם עם חצי פטרוזיליה 1 כפית של עירית. עונדים אותם עם קמצוץ פלפל ומלח.
תן להם לשבת במשך 15 דקות.
בעוד הם יושבים אטרקטיבי למקם את האבוקדו לתוך קערות. עכשיו למקם 4 עד 6 סרדינים לתוך כל קערה ולאחר מכן לפזר את הצנון מעל. טאק בקבוצות קטנות של לחץ.
מקשטים עם עירית ופטרוזיליה שנותרו. שמלה עם לסחוט מיץ לימון ועוד קצת שמן זית. מתבלים במלח ופלפל טחון טרי ומגישים.