קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות47
מגזין

סלט סרטן המלך עם אשכוליות ואבוקדו

סלט סרטן המלך עם אשכוליות ואבוקדו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלט סרטן המלך עם אשכוליות ואבוקדו. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 299 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לכם מיץ לימון, שמן זית, אשכוליות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבוקדו has אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק שוקולד אבוקדו כקינוח. נסו סלט פסטה עם אבוקדו וסרטן עם ויניגרט טרגון אשכוליות, יורה סרטן ואבוקדו מלך, ו גלילי אביב סרטן עם אשכולית ורודה, אבוקדו ושקדים קלויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
באמצעות סכין חיתוך חדה, לקלף את העור ואת הענף לבן מריר מן האשכוליות. עבודה מעל קערה, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את סעיפי האשכוליות. לסחוט את המיץ מן הממברנות לתוך הקערה; צריך להיות 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
2
בקערה, מערבבים את הבצל, רוטב סויה ומיץ לימון עם 4 כפות שמן. מערבבים 1/4 כוס מיץ אשכוליות מהקערה ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
3
בואו לעמוד במשך 10 דקות.
4
במחבת, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיף את הסרטן ומבשל על חום גבוה, הופך פעם אחת, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיף את 1/4 כוס הנותרים של מיץ אשכוליות ומבשלים עד הסרטן הוא קרמל קלות, על 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר מהחום.
8
מסדרים את האשכולית בקערות רדודות.
מרכיבים שתצטרך
9
שים את האבוקדו למעלה, ואז את הסרטן. כפית את הרוטב על הסרטן, מקשטים עם שקדים וכוסברה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.