אם יש לך בשר סרטנים חד פעמי, מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. מתכונים דומים: מתכון בייקון סרטן להמס פניני, Panini פאי תפוחים מתוך ספר הבישול האולטימטיבי Panini Press מאת קתי Strahs, ו ברי, בזיליקום, בייקון & פניני כחול ... ו Breville Panini עיתונות בגידה!.
הוראות
1
מניחים פטרוזיליה, בצל ירוק, מיונז, גרידת לימון, מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר, פלפל שחור ורוטב טבסקו בקערה גדולה. מערבבים לשלב. בעדינות לקפל את בשר הסרטן, דואג לא לשבור את הגושים של בשר סרטנים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
רוטב טבסקו
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעליים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
בשר סרטנים
1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
תחמם את הפניני שלך.
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניני
3
מורחים קצת חמאה על שתי פרוסות לחם כדי לטעום את החלק החיצוני של הכריך. הפוך פרוסת לחם אחת ועליו רבע מתערובת הסרטן. סגור את הכריך עם פרוסת הלחם השניה, עם חמאה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
סרטן
4
גריל שני פניני בכל פעם, עם המכסה סגור, עד הלחם קלוי, 4 עד 5 דקות.
שרדונה, פינו גריג ' יו וריזלינג הם בחירה מצוינת לסרטן. סרטן צונן טעים מאוד עם פינו גריג ' יו. סרטן חם (במיוחד עם חמאה) ניתן להתאים עם שרדונה חמאתי או ריזלינג פירותי פריך. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה שמורת Ema סנטאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.