סלט סשימי עם סויה וכתום
סלט סשימי עם סויה וכתום יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוזים, חסה פריזה, שמן זרעי ענבים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בתפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג דבש עם תפוזי דם ולימון מסוכר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו סלט סשימי עם סויה וכתום, סלט הסשימי של נובו, ו אטריות רוטב סויה (מתכונים דומים).
הוראות
מגררים את גרידת תפוז 1 ואת הסיד לקערה גדולה. לסחוט 1 כף מיץ מן התפוז מגורד ו 2 כפות של מיץ מן סיד מגורד לתוך הקערה (ייתכן שיהיה עליך סיד שני כדי לקבל את 2 כפות מיץ).
להקציף ברוטב הסויה והשמן. תניח את התחבושת בצד.
השתמש בסכין חדה כדי לחתוך את הקליפה ואת התמורה מן התפוזים הנותרים. עבודה על קערת ערבוב, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את המקטעים הכתומים, לתת להם לרדת לתוך הקערה.
יוצקים כל מיץ לתוך כוס ושומרים אותו לשימוש נוסף.
הוסף את mâche, פריזה, ומלפפונים, אם משתמשים, לקטעים הכתומים. באמצעות סכין חדה גדולה, לחתוך את הסלמון לפרוסות בעובי 1/3 אינץ'.
טפטוף עם הרוטב, ולזרוק בעדינות למעיל. אפשר לטעמים להתמזג לפחות 2 דקות.
מחלקים את הסלט בין 4 צלחות הגשה.
מפזרים את זרעי שומשום קלוי, ומגישים.