קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

סלט עגבניות, אבטיח ופטה עם רוטב מנטה

סלט עגבניות, אבטיח ופטה עם רוטב מנטה
עגבניות, אבטיח & סלט פטה עם נענע ההלבשה לוקח על 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן,, לקטו אובו צמחוני, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 255 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. זה מושלם עבור קיץ. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש שמן זית, אבטיח עוז, פתיתי צ'ילי, מנטה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. וזה טוב. מתכונים דומים: אבטיח פטה סלט עם דבש מנטה רוטב-2 נקודות, אבטיח וסלט עגבניות עם פטיאן ונענע, ו אבטיח Fetan וסלט מנטה.

הוראות

1
הפוך את הרוטב על ידי ערבוב השמן, חומץ, פתיתי צ ' ילי ונענע עם כמה תיבול.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2
שים את העגבניות והאבטיח בקערה.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים מעל ההלבשה ולהשאיר לעמוד במשך 10 דקות כדי לאפשר את הפרי כדי לקבל באמת עסיסי. בעדינות לבחוש דרך הפטה, ולאחר מכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש

יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן

שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן הם הבחירה העליונה שלי לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.