צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? עגבניות וסלט אורזו זית שחור יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 882 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 72 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פלפל קלוי, פלפל כבוש, סרדינים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו עגבניות, גבינת עיזים וסלט זית שחור, בס ים שחור קלוי עם סלט עגבניות וזיתים, ו סטייק חצאית בגריל עם רוטב עגבניות קלוי מתוק ושרימפס קלוי, שעועית שחורה וסלט אורזו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים את העגבניות על מגש גיליון טפטוף עם שמן זית ומפזרים מלח ופלפל. צלי עד העגבניות רכות ופשוט מתפוצץ מעט אבל לא מתפרק, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3
מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מבשלים את הפסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה (בעקבות הוראות החבילה). בעוד הפסטה מתבשלת, לעשות ויניגרט על ידי לשפוך את המיץ מתחתית המחבת את העגבניות מבושל לתוך קערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 כף סוכר אדום גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מוסיפים את הפטה, חומץ, חרדל, שום, בזיליקום פרוס, אורגנו, סוכר, מלח ופלפל לפי הטעם. לאט לשפוך 3 כפות של שמן זית תוך לטאטא כדי emulsify קלות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 בצל אדום, קוביות קטנות
רצועת קליפת לימון
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
מסננים את הפסטה המבושלת וזורקים עם הויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלת
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
7
מוסיפים את עגבניות הענבים, זיתים, חומוס, פלפל אדום קלוי, פלפל פפרונצ ' יני, בצל ובזיליקום קצוץ וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
פלפלים אדומים קלויים
לחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ' וללילה
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
בלילת לחם תירס
1 בצל אדום, קוביות קטנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
8
זהו סלט נהדר לשרת עם סרדינים ים תיכוניים עם לימון ושום.
מרכיבים שתצטרך
סרדינים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1
מערבבים את המיונז, יוגורט, חמוצים, פלפל אדום, בצל, צלפים, מיץ לימון, טרגון, עירית, רוטב חם וקיין בקערת ערבוב. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים היטב, ואז מכסים ומקררים במשך 15 עד 20 דקות כדי לאפשר טעמים לבוא יחד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
עבור הסרדינים: מחממים גריל גבוה. יש לשטוף את הסרדינים במים קרים להתייבש עם מגבות נייר. מתבלים את החלל של כל סרדין במלח ופלפל, ואז מניחים ענף של טימין ואורגנו בתוך כל אחד מהם יחד עם כמה פרוסות לימון ושום. מתבלים בחוץ עם מלח ופלפל. בזהירות לקשור את הסרדינים עם חוט קצבים כדי לעזור לשמור אותם סגורים במהלך צלייה. לנגב את הסורגים גריל עם מגבת טבול בשמן כדי לנקות וליצור משטח שאינו מקל. בזהירות למקם סרדינים על פני הסורגים והגריל במשך 3 עד 4 דקות, עד שלפוחיות העור ואת החרכים סביב הקצוות. באמצעות מרית, בזהירות להפוך את הסרדינים ואת הגריל במשך 2 עד 3 דקות נוספות לבשל דרך. כאשר נעשה, להסיר מגש ולשמור חם עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן