סלט עגבניות מוערם עם טפנד זיתים שחור ורוטב בזיליקום מתוק
צריך ללא גלוטן, ראשוני ומנה עיקרית פסקטריאנית? סלט עגבניות מוערם עם טפנד זיתים שחור ורוטב בזיליקום מתוק יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 778 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 72 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם דבש, עלי בזיליקום, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: טפנד זיתים שחור קל (עם גירסת זית ירוקה מדי!), תירס בגריל וסלט בצל מתוק עם רוטב בזיליקום טרי וגבינה כחולה מתפוררת, ו זיתים ירוקים, בזיליקום וטפנד שקדים.
הוראות
1
מניחים פרוסת עגבניות על צלחת וממרח עם ממרח זיתים. לאחר מכן מניחים פרוסה של המוצרלה על גבי, מוסיפים כמה עלי בזיליקום, ומסיימים עם פרוסת עגבניות אחרת. אתה יכול להוסיף שכבה נוספת כדי להפוך את נפוליאון גבוה ככל שתרצה. למעלה עם עוד כפית קטנה של טפנד ואז לטפטף את הרוטב בזיליקום מתוק מעל העגבנייה ומסביב לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 בצל אדום, קוביות קטנות
2
מקשטים עם ענף של בזיליקום טרי וחוזרים לעשות 4 עד 6 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
3
מערבבים זיתים, שום, אנשובי וצנוברים במעבד מזון ומעבדים עד לקבלת חלקה. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את השמן עד emulsified. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בלילת לחם תירס
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מקציפים יחד חומץ, חרדל דיז ' ון ודבש בקערה בינונית. לאט לאט לטאטא בשמן זית עד emulsified. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומערבבים בבזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
רגל טלה, מעצם
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות