סלט עדשים במרינדה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט עדשים במרינדה. מנה אחת מכילה 190 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם פלפל, בצל ירוק, גזר לבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט עדשים במרינדה, Plumcot, סלט תפוז & עדשים ... & Fave Five Friday: מנות עדשים יפות, ו עבור סלט עדשים קינואן ושחור עם סלט ירקות מעורבים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין ויניגרט, לשלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף. תניח בצד.
כדי להכין את הסלט, לבשל את גזר גזר גזר גזר גזר גזר בגזר 6 כוסות מים רותחים במשך 1 דקה או עד מכרז; להסיר ירקות עם כפית מחוררת.
מוסיפים עדשים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים במשך 15 דקות או עד מכרז; לנקז במסננת. מגניב.
מערבבים גזר לבן, גזר, עדשים, סלרי, בצל ופטרוזיליה בקערה; מערבבים בויניגרט. להשרות בטמפרטורת החדר לפחות 20 דקות.