סלט עדשים חם עם Chard שוויצרי, פטה ויין אדום-פפפ שחור
אם יש לך טימין, עדשים בלוגה, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט אורז חם עם Chard, פטה, אגוזי מלך, ותפוז דם, סלט עדשים חם עם ענבים, פטה, נענע, ו עדשים ומרק סלק שוויצרי (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
3 עלי בזיליקום מתוקים טריים 237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק בלוגה שחורה עדשים (או du Puy lentils - אתה רוצה אחד שיחזיק את צורתו לאחר הבישול), שטוף, הרים מעל 1 1 קילו קישואים, נקניקיית חזיר לא מכוסה 2 (חוֹרֶף) יין אדום-פלפל שחור ויניגרט 1 (יכול להיות או להרחיק) חרדל דיז'ון 1 (יכול להיות או להרחיק) טימין מיובש 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים) 2 (חוֹרֶף) סלט מעורב עלים, שטוף ויבש 1 גדול שן שום, קלופים, מרוסק עם צד שטוח של סכין 1 קישור נקניק איטלקי (אופציונלי) 1 (חוֹרֶף) בנוסף שמן זית אם לא משתמשים בנקניק 2 (חוֹרֶף) חומץ יין אדום איכותי 1 צביטה קמצוץ מלח ים 1 שאלוט, קלופים, קצוצים מחוספסים 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק בצל מתוק פרוס (טריזים גזוז, דק) 6 larges קשת שוויצרי chard עלים, עם גבעולים (קצוות גזוז) 591 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב