קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות56
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט עדשים חם עם סלק קלוי וגבינת עיזים

סלט עדשים חם עם סלק קלוי וגבינת עיזים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו סלט עדשים חם עם סלק קלוי וגבינת עיזים. מתאים ל-4 ומחירו 4 מנות.71 דולר למנה. מנה אחת מכילה 983 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 70 גרם שומן. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, גזר, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. עם כפית ציון 77%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: עדשים חמות עם מנגולד נבול, סלק קלוי וגבינת עיזים, סלט עדשים חם עם גבינת עיזים, ו סלק קלוי סלט פיסטוק וגבינת עיזים.

הוראות

1
התחל על ידי צלייה סלק.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
1
קושרים יחד ענפי בצל, גזר, סלרי, עלה דפנה וטימין בבד גבינה.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
2
מניחים ציר עוף בסיר בינוני ומביאים לרתיחה. מערבבים פנימה את העדשים, מתבלים במלח ופלפל, ומנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהעדשים רכות, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
עדשיםעדשים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מסננים היטב וזורקים את שקית הגבינה של הארומטים.
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
4
מחממים את השמן במחבת מטגן גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד להזהבה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
מוציאים את הבייקון בעזרת כף מחוררת לכלי מרופד במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
מוסיפים את השום והגזר למחבת ומבשלים עד שהם רכים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים למחבת את העדשים והבייקון המבושלים ומערבבים לאיחוד. מערבבים פנימה את הטימין הקצוץ ו -1 כף חומץ שרי. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עדשים מבושלותעדשים מבושלות
חומץ שריחומץ שרי
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
להרכבה מניחים את הפריזה בקערה גדולה, זורקים עם מחצית מהוויניגרט ומתבלים במלח ופלפל. מסדרים את הסלק הקלוי סביב החלק החיצוני של 4 צלחות ארוחת ערב. מחלקים את הירוקים בין כל צלחת במרכז. מעל את הפריזה עם כמה מהעדשים החמות ומניחים פרוסה מגבינת העיזים מעל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
עדשיםעדשים
אנדיב מתולתלאנדיב מתולתל
ירוקירוק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מזלפים כל סלט עם הוויניגרט שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
11
מגישים עם פרוסות לחם צרפתי.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
12
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
13
מעיל סלק קלות בשמן. עוטפים סלק בנייר אלומיניום, מניחים על תבנית עם נייר אפייה וצולים בתנור עד לבישול, כ-45 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
14
מוציאים מהתנור, מניחים להתקרר למשך 10 דקות ואז מקלפים ופורסים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
15
מקציפים יחד את החומץ, החרדל, הטימין והמלח והפלפל בקערה קטנה. מטפטפים לאט את השמן ומקציפים עד לתחליב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

מרכיבים

113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בייקון, חתוך לקוביותבייקון, חתוך לקוביות1קטןגזר, קלופים דק חתוךגזר, קלופים דק חתוך1גזר, לרבעיםגזר, לרבעים1מעקבסלרי, לרבעיםסלרי, לרבעים9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)2חתיכות טופי הית' ברחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרעדשים ירוקות מיובשותעדשים ירוקות מיובשות4שרימפס וורידיםלחם צרפתי, להגשהלחם צרפתי, להגשה1עלי דפנה טריים או יבשיםעלי דפנה טריים או יבשים1אוראו ממולאים כפוליםטימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ4sprigsטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק2חתיכות טופי הית' ברקצוץ דק עלי טימין טרייםקצוץ דק עלי טימין טריים9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרפריזה או ירקות מעורביםפריזה או ירקות מעורבים2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק42 כפות חמאה מומסתגבינת עיזיםגבינת עיזים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר4שרימפס וורידיםשמן זיתשמן זית1( חצילים)בצל ספרדי, קלופים ורבעיםבצל ספרדי, קלופים ורבעים0חתיכות טופי הית' ברפלפל טחון טריפלפל טחון טרי31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרסלק (אדום או זהב), שפשף, עלים גזומיםסלק (אדום או זהב), שפשף, עלים גזומים0חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום4שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ שריחומץ שרי12 כפיות אבקת שוםחומץ שריחומץ שרי