לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו סלט עדשים חם עם סלק קלוי וגבינת עיזים. מתאים ל-4 ומחירו 4 מנות.71 דולר למנה. מנה אחת מכילה 983 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 70 גרם שומן. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, גזר, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. עם כפית ציון 77%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: עדשים חמות עם מנגולד נבול, סלק קלוי וגבינת עיזים, סלט עדשים חם עם גבינת עיזים, ו סלק קלוי סלט פיסטוק וגבינת עיזים.
הוראות
1
התחל על ידי צלייה סלק.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
1
קושרים יחד ענפי בצל, גזר, סלרי, עלה דפנה וטימין בבד גבינה.
מניחים ציר עוף בסיר בינוני ומביאים לרתיחה. מערבבים פנימה את העדשים, מתבלים במלח ופלפל, ומנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהעדשים רכות, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
(הוציאו כבד וצוואר)
עדשים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מסננים היטב וזורקים את שקית הגבינה של הארומטים.
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
4
מחממים את השמן במחבת מטגן גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד להזהבה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
מוציאים את הבייקון בעזרת כף מחוררת לכלי מרופד במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
מוסיפים את השום והגזר למחבת ומבשלים עד שהם רכים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים למחבת את העדשים והבייקון המבושלים ומערבבים לאיחוד. מערבבים פנימה את הטימין הקצוץ ו -1 כף חומץ שרי. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
עדשים מבושלות
חומץ שרי
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
להרכבה מניחים את הפריזה בקערה גדולה, זורקים עם מחצית מהוויניגרט ומתבלים במלח ופלפל. מסדרים את הסלק הקלוי סביב החלק החיצוני של 4 צלחות ארוחת ערב. מחלקים את הירוקים בין כל צלחת במרכז. מעל את הפריזה עם כמה מהעדשים החמות ומניחים פרוסה מגבינת העיזים מעל.