סלט עדשים ים תיכוני
סלט עדשים ים תיכוני עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 426 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 דקות. אם יש לכם עגבניות שרי, מיץ לימון, עלי בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: סלט עדשים ים תיכוני, סלט חומוס ועדשים ים תיכוני, ו סלט קוסקוס ועדשים ים תיכוני.
הוראות
להביא 8 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול על חום גבוה.
מוסיפים עדשים ושום. להפחית את החום בינוני-נמוך, ואז ומבשלים עד עדשים הם רק במכרז, 15 עד 20 דקות.
מסננים במסננת ומניחים בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים לקערה עגבניות, זיתים, בזיליקום, שמן זית ומיץ לימון וזורקים למעיל. מתבלים במלח ופלפל.
מפזרים גבינת עיזים ומגישים חמים.