סלט עדשים עם ביצים רכות
צריך ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב ומנת צד צמחונית? סלט עדשים עם ביצים רכות מבושל יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם יש לך ארוגולה תינוק, מלח כשר, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו ירקות ירוקים באביב וביצים רכות מבושלות כולו, וניל, ביצים רכות וארטישוקים במרק, ו פריסה עם בייקון וביצים רכות מתכון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עדשים בסיר בינוני. מכסים במים עד 3 סנטימטרים מעל עדשים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות או עד עדשים במכרז.
מוסיפים מים לסיר גדול לעומק של 3 אינץ'; מביאים לרתיחה.
מוסיפים ביצים; מרתיחים 5 דקות ו -30 שניות.
ניקוז. לצלול ביצים לתוך מי קרח; בואו לעמוד 5 דקות.
מערבבים שמן, חומץ, חרדל, שום, מלח, ו 1/4 כפית פלפל שחור בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף. להפריש 2 כפות תערובת שמן.
מוסיפים עדשים, פלפל, בצל וסלרי לתערובת השמן הנותרת; זורקים בעדינות למעיל.
מקום שמור 2 כפות תערובת שמן ארוגולה בקערה גדולה; לזרוק מעיל.
מניחים על תערובת עדשים כוס 3/4 ועל תערובת ארוגולה כוס 1 על כל אחד 6 צלחות.
חותכים ביצים חצי לאורכו; העליון כל מנה עם 2 חצאי ביצה.
מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1/8 כפית פלפל שחור.