סלט עדשים צרפתי עם גבינת עיזים
המתכון סלט עדשים צרפתי עם גבינת עיזים מוכן בערך 1 שעה ו 15 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 277 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לך עגבניות ענבים, עירית, עדשים ירוקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה נהדר. נסו סלט עדשים צרפתי עם גבינת עיזים, סלט עדשים צרפתי עם גבינת עיזים ואגוזים מ ' מטבח פריז שלי, ו גבינת עיזים וסלט עדשים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חומץ שרי, 3 כפות שמן זית, ושום טחון בצנצנת עם מכסה ולנער עד מעורבב. תניח בצד.
מניחים עדשים, מרק עוף, מים, ושמן זית כף בסיר ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה, עד העדשים הם רק רך לנשוך, על 20 דקות. לא לבשל יתר על המידה.
הסר מהחום, ניקוז, וקריר לפחות 30 דקות.
העברת עדשים מקורר לקערת ערבוב.
מערבבים היטב את הרוטב, עירית וכוסברה. אם אתה מגיש את הסלט מיד, להוסיף את גבינת עיזים ועגבניות. אם אתה מכין את המתכון מראש, לקרר את הסלט ולהוסיף את גבינת עיזים ועגבניות רק לפני ההגשה.