סלט עוף אביב
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: סלט תרד באביב עם עוף, סלט אביב עם עוף צלוי, ו רולס אביב סלט אבוקדו עוף.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר קטן ומכסים במים. מתבלים עם מלח, מכסים ומרתיחים עד מזלג מכרז, על 6 דקות.
בינתיים, דופק את עירית, טרגון, חומץ, יוגורט, 1/2 כפית מלח, ופלפל לטעום במעבד מזון. טפטוף איטי בשמן זית ודופק כדי להפוך את ההלבשה עבה.
לזרוק את רומיין, תפוחי אדמה, עוף, מלפפון, צנוניות ופלפל עם הרוטב בקערה גדולה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים
1
קירבי מלפפון, קלופים, חצוי לאורך, זרע פרוס23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'
עירית טרייה קצוצה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'
טרגון טרי קצוץ4שרימפס וורידים
מלח כשר591 לב מפאלדי טרי אם אפשר
שמן זית כתית מעולה4שרימפס וורידים
פלפל טחון טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשר
יוגורט יווני דל שומן4
צנוניות, חתוכות לחתיכות227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
תפוחי אדמה אדומים, חצויים4
לבבות רומאים, קרועים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר
rotisserie chicken, skinless and meat shreded (אודות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'
חומץ יין לבן1
פלפל צהוב, פרוס דק