סלט עוף אגוזי
סלט עוף אגוזי נטול גלוטן,, ללא חלב, וכל 30 הר העבודה. מתכון זה מכין 10 מנות עם 182 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכלמתכונים דורש שקדים, מיונז, בצל וביצים. 16 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 64%, וזה די טוב. סלט גרגירי עוף אגוזי, עוף אגוזי עם סלט אטריות, ו סלט עוף כתום אגוזי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
על אש בינונית-גבוהה, הביאו סיר בינוני של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים עוף, סלרי, פרוסת בצל ושום. הפחיתו את החום בינוני ומבשלים במשך שעה 1.
קוצצים את יתרת הבצל ומניחים בצד.
מניחים ביצה בסיר ומכסים במים קרים. מביאים מים לרתיחה ומיד להסיר מהחום. מכסים ונותנים לביצים לעמוד במים חמים למשך 10 עד 12 דקות.
מוציאים ממים חמים, מצננים, מקלפים וקוצצים.
מסננים עוף, זורקים ירקות מבושלים. קוצצים עוף כשהוא קריר.
בקערה בינונית מערבבים את התפוח, הבצל, החמוצים, השקדים והמלח, אם רוצים.
מוסיפים פלפל שחור ואדום לפי הטעם. מערבבים מספיק מיונז עד שהתערובת נדבקת היטב.
מכסים צלחת הגשה עם עלי חסה. תללו את סלט העוף באמצע, ופזרו שקדים נוספים, אם תרצו.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא רוינארט ברוט רוז פאסלין (חצי בקבוק). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 56 דולר.
![רונארט ברוט רוז (חצי בקבוק)]()
רונארט ברוט רוז (חצי בקבוק)
* היה שינוי אריזה על היין הזה. התווית בתמונה עשויה שלא להיות התווית שהתקבלה.* את יין הוא מבריק כתום-צהוב עלה כותרת צבע עם מאוד בסדר, פזרני ומתמשך מוס. האף מאופיין בגרגרים אדומים קטנים, בעיקר דומדמניות. על החיך היין הוא נמרץ ומאוזן היטב. יין משובח, טרי ופירותי עם טאנינים משולבים היטב ורמז לתבלינים בגימור הארוך.רונארט רוזפסלי מיוצר מתערובת של 55% פינו נואר ו -45% שרדונה ממיטב הבצירים האחרונים. כל הפירות הם מכרמים של פרמיירס קרוס. ענבים מכרמי האחוזה בסילרי ובברימונט (בית אבותיהם של משפחת רונארט) מצטרפים לענבים שנבחרו בקפידה מכרמי ראש הממשלה האחרים קרוס בקסטטה דה בלאנס ובמונטיין דה ריימס. הענבים לרואנארט נבחרים סל אחר סל במקור, ומשתמשים רק בפרמיירים הטובים ביותר.