תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט עוף בסגנון אסייתי בגריל עם רוטב דובדבן בוטנים. מנה אחת מכילה 560 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו ערמוני מים, שמן צמחי, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב רוטב סויה דל נתרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה ספליט עוגה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו סלט עוף אסייתי עם רוטב בוטנים-סויה, סלט עוף בגריל בסגנון אסייתי, ו סלטים רציניים: סלט אטריות עוף אסייתי עם רוטב ג'ינג'ר-בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטאטא את הדובדבנים, 1 כף שמורות מיץ דובדבנים, רוטב הסויה, חמאת בוטנים, חומץ, שמן צמחי ושמן שומשום בקערה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
מיץ דובדבנים
קורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
יוצקים את המרינדה לתוך שקית פלסטיק resealable גדול. תנקב את העוף עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
הוסף לשקית עם המרינדה, חותם ומקרר לפחות 20 דקות או עד 8 שעות. מחממים גריל גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
4
מברישים את הסורגים בשמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
5
הסר את העוף מן המרינדה, צחצוח את כל עודף. גריל העוף, מכוסה, עד המיצים לרוץ ברור, 5 עד 7 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
6
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
7
בינתיים, להכין את הסלט: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. משרים את הכרוב בקערה של מי קרח 10 דקות; לנקז, לשטוף ולסחוט את המים העודפים. מסדרים את רצועות וונטון בשכבה אחת על תבנית אפייה ואופים עד פריך, על 5 דקות. לזרוק את הכרוב הכבוש ואת רומיין עם חצי ההלבשה בקערה; לחלק בין הצלחות. למעלה עם פלפלים, בצל ירוק, גזר, אפונה שלג וערמוני מים. פורסים את העוף ומגישים עם הסלט. למעלה עם רצועות וונטון פריכות.