סלט עוף בקארי
סלט עוף בקארי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 718 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, חזה עוף, צלוי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו סלט עוף בקארי, סלט עוף בקארי, ו סלט עוף בקארי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מניחים את השדיים עוף על מחבת סדין לשפשף את העור עם שמן זית.
מפזרים בנדיבות מלח ופלפל. צולים במשך 35 עד 40 דקות, עד שהעוף רק מבושל. להפריש עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
הסר את הבשר מן העצמות, להשליך את העור, וקוביות העוף לחתיכות בגודל ביס גדול.
עבור ההלבשה, לשלב את המיונז, יין, chutney, אבקת קארי, ו 1 1/2 כפיות מלח בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה. תהליך עד חלקה.
מערבבים את העוף עם מספיק רוטב כדי להרטיב היטב.
מוסיף את הסלרי, בצל ירוק, וצימוקים, ומערבבים היטב. מקררים לכמה שעות כדי לאפשר לטעמים להתמזג.
מוסיפים את קשיו ומגישים בטמפרטורת החדר.