סלט עוף ההכתרה פריך
אם יש לכם חזה עוף, מלפפון, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: המרכיב הסודי (קארי): סלט עוף הכתרה, המתכון הקלאסי 1953 להכתרה סלט עוף, ו עוף הכתרה.
הוראות
לזרוק את השדיים עוף עם אבקת קארי ו 1 כף של השמן.
מחממים מחבת גדולה שאינה מקל ומבשלים את העוף במשך 5-6 דקות בכל צד עד הזהב מבושל דרך, ולאחר מכן לחתוך לרצועות.
להקציף יחד את השמן הנותר ומנגו צ ' אטני עם לסחוט טוב של מיץ לימון. ואז, בקערה גדולה, לזרוק עם מלפפון, גרגיר נחלים, עוף ורוב השקדים המתקלפים. לחלק בין שתי קערות, לפזר עם שאר השקדים, וליהנות עם קצת לחם פריך בצד.