סלט עוף ותפוחי אדמה מרוקאי עם זיתים עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 475 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם זיתים, שמן זית, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף מרוקאי עם זיתים, עוף מרוקאי לימון עם זיתים, ו עוף מרוקאי עם זיתים ירוקים.
הוראות
1
שים את תפוחי האדמה בסיר בינוני עם מים מלוחים כדי לכסות ולהביא לרתיחה. הפחת את החום ומבשל ברתיחה עדינה עד למכרז, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מסננים את תפוחי האדמה. כאשר הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לקלף את תפוחי האדמה לחתוך לפרוסות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3
בינתיים, בכוס קטנה או קערת נירוסטה, לטאטא יחד את מיץ לימון, כמון, פפריקה, 3/4 כפית מלח, 1/4 פלפל כפית, זנגביל, אורגנו.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טריים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
לטאטא ב 6 כפות של השמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
5
מחממים מחבת גריל או מחבת כבדה על אש מתונה. למחבת הגריל, מעיל את העוף עם הנותרים 1 כף שמן; מפזרים את הנותרים 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל. מבשלים את העוף במשך 5 דקות. הפעל ומבשל עד השחמה ופשוט לעשות, על 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
6
הסר, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך את העוף לפרוסות 1/4 אינץ'. למחבת, מחממים את השמן במחבת ואז מתבלים, מבשלים, וחותכים את העוף באותה צורה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
בקערה גדולה, לשלב את תפוחי האדמה החמים עם חצי ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוסיפים את העוף, הבצל, הזיתים, הפטרוזיליה ואת שאר הרוטב וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר
בלילת לחם תירס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
המלצת יין: מנה זו תהיה נפלאה עם בקבוק מקורר היטב של ros, אשר יהיה לרענן את החיך מבלי להפריע טעמים סלטים. חפשי בקבוק מבנדול, קסיס, או במקום אחר בדרום צרפת.