אם יש לכם כשעה במטבח, סלט עוף חם עשוי להיות מתכון מרהיב ללא גלוטן שכדאי לנסות. לבמנה עיקרית זו יש 519 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -42 גרם שומן למנה. המתכון מספיק ל-16 מנות . רק מעט אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד יגיד שהוא קלע בול. אם יש לכם שמנת, גבעולי פטריות וחתיכותיהן, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. עם ציון כף של 45% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה חם , סיר טלה וכליות ומטבל סרטנים חם .
הוראות
1
מניחים את העוף בתנור הולנדי ומכסים במים; מוסיפים עלי דפנה. מביאים לרתיחה. מבשלים ללא מכסה, עד שהנוזלים צלולים.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
מיץ לימון גויה®
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוציאים את העוף וחותכים אותו לקוביות בגודל 1.5 ס"מ; מניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הוסיפו את 11 המרכיבים הבאים.
4
מעבירים לתבנית אפייה בגודל 33 x 23 ס"מ (התבנית תהיה מלאה).
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
מפזרים גבינה ובצל.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
אופים, ללא מכסה, בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 30 דקות או עד שהתערובת מתחממת לחלוטין.