סלט עוף ים תיכוני
סלט עוף ים תיכוני דורש מסביב 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 353 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך בצל, חסה אנדיב, חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו סלט עוף ים תיכוני, סלט עוף ים תיכוני, ו סלט עוף ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הבצל הטחון עם החומץ בקערה ומניחים בצד. כבישה מהירה זו תיקח את העוקץ של הבצלים.
לחלוט את העוף: להביא 1 1/2 ליטרים של מים לרתיחה ולהוסיף על 2 כפות של מלח.
חותכים את חזה העוף לשניים לרוחב ולמקם אותם במים. להפחית את החום לנמוך ולתת את העוף לבשל בעדינות רבה, בקושי מבשלים, במשך 10-15 דקות, עד רק מבושל דרך.
מערבבים את שאר מרכיבי הסלט: בעוד העוף מתבשל, מערבבים את שמן הזית, צלפים, זיתים, פתיתי צ ' ילה ואורגנו בקערה גדולה.
קוביות או לגרוס את העוף: כאשר העוף נעשה, מניחים אותו על קרש חיתוך להתקרר.
מוסיפים את הבצלים לקערה עם הזיתים. לאחר העוף התקרר מספיק כדי להתמודד, לחתוך אותו לקוביות או לגרוס אותו.
מערבבים את העוף, הפטרוזיליה, עם מרכיבים אחרים לסלט: מערבבים בעדינות את העוף והפטרוזיליה עם הזיתים.
מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
מגישים חם, בטמפרטורת החדר, או מקורר.