סלט עוף-כבד עם רוטב בייקון חם קרוטונים
סלט עוף-כבד עם רוטב בייקון חם קרוטונים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 1088 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . אם יש לכם שמן זית, לחם, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 86%. נסו כבד עוף מטוגן, בייקון וסלט עגבניות עם רוטב ראנץ, בייקון באפלו סלט עוף עם קרוטונים גבינת עיזים & כחול, ו סלט קיסר עוף עם קרוטונים שום {ורוטב קיסר אור} (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק את קוביות הלחם עם 2 כפות של השמן ולשים על תבנית אפייה גדולה.
אופים, ערבוב פעם או פעמיים, עד קוביות הלחם הן חום פריך וזהוב, על 15 דקות.
בקערה גדולה, לשלב את frise, בצל, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
במחבת גדולה ולא דביקה, מבשלים את הבייקון עד פריך.
הסר את הבייקון ושופכים את השומן לתוך כוס מדידה.
הוסף מספיק שמן כדי להפוך 1/2 כוס ושמורה עבור צעד
חום 1 1/2 כפות שמן במחבת על חום גבוה בינוני. עונת כבדי העוף עם כלספייס, 1/4 הנותרים מלח כפית, ו 1/8 פלפל כפית.
שים את הכבדים במחבת, בשתי קבוצות במידת הצורך, ומבשלים 2 דקות. הפעל ומבשל עד השחמה, על 2 דקות יותר. הכבדים עדיין צריכים להיות ורודים בפנים.
הסר את הכבדים מהמחבת ולשים במקום חם.
מוסיף את שמורות 1/2 כוס שומן ואת הבייקון למחבת.
לחמם על חום גבוה בינוני עד הבייקון הוא רוחש.
יוצקים את הבייקון החם ושומן על הסלט וזורקים. לזרוק בחומץ ולאחר מכן קרוטונים.
שים את הסלט על צלחות העליון עם הכבדים.
המלצת יין: מנות הפושטות את הקו בין הסלט לבשר זקוקות ליינות גמישים במיוחד. אדומים בהירים כי הם נמוכים טאנין, כדי למנוע התנגשות עם חומץ, יכול לעבוד היטב; לנסות ברדולינו. רק על כל יין ros יבש יהיה גם טוב.