סלט עוף כרוב-שומשום
סלט עוף כרוב-שומשום הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 494 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם תפוחים, מלח כשר ופלפל, סירופ מייפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב סירופ מייפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וניל שקדים פודינג ארוחת בוקר Chia כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו סלט כרוב שומשום, סלט כרוב שומשום, ו סלט כרוב שומשום ותפוז (מתכונים דומים).
הוראות
להביא את רוטב הסויה, סירופ מייפל, פתיתי פלפל אדומים, מיץ לימון 1/4 כוס מים לרתיחה בסיר רחב.
הוסף את העוף בשכבה אחת; להפחית את החום בינוני נמוך. מכסים ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד מבושל רק דרך, 10 עד 15 דקות.
הסר את העוף לצלחת (שמור את הנוזל).
מקלפים את תפוחי האדמה המתוקים וחותכים לקוביות 1/2 אינץ'.
מוסיפים לנוזל בסיר; מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד רק במכרז, כ -15 דקות.
העברה לצלחת עם כפית מחוררת (שמור את הנוזל).
תן לתפוחי האדמה ולנוזל להתקרר.
חותכים את התפוחים לגפרורים. לקלף את המלפפון, לחתוך חצי אורך דק פרוסה.
מערבבים את התפוחים, מלפפון, כרוב, זרעי שומשום, עוף, תפוחי אדמה מתוקים ושמן שומשום בקערה גדולה. לזרוק עם נוזל בישול שמורות ואת הנותרים 2 כפות מיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל; מפזרים את הבוטנים.