סלט עוף עם ויניגרט בוטנים-ליים
סלט עוף עם ויניגרט בוטנים-ליים הוא מנה עיקרית המגישה 4. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 406 קלוריות, 41 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, עוף, חמאת בוטנים שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 63%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט מלפפונים עם ויניגרט בוטנים-ליים, סלט סנטה פה עם ויניגרט כוסברה-ליים-בוטנים, ו סלט עוף טקילה-ליים בגריל עם ויניגרט טקילה-ליים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בקערה גדולה שלבו את העוף, העגבניות, הסלרי והבצל.
מוסיפים את רוטב הבוטנים, המיונז ומיץ הליים וזורקים לאיחוד. מתבלים במלח ופלפל. (בשלב זה ניתן לקרר את הסלט עד 3 ימים.)
מניחים את החסה על 4 צלחות בודדות ומעליהם תערובת העוף.
מפזרים את הבוטנים מעל ממש לפני ההגשה.
בסיר בינוני מקציפים יחד את מרכיבי הרוטב עד לקבלת תערובת אחידה ומניחים את התבנית על אש בינונית. מביאים לרתיחה ומניחים להתבשל במשך 10 דקות.
שאריות רוטב הבוטנים יישמרו במקרר עד 4 ימים או במקפיא עד 3 חודשים; להפשיר לחלוטין במקרר או במיקרוגל כ -3 דקות על נמוך לפני השימוש.