סלט עוף Poblano עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1141 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 72 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 66 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . גשו לסופר וקנו סלרי, בצל, פלפלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. עם כפית ציון של 94% המנה הזו מעולה. נסו רוטב סלט כוסברה Poblano עם סלט עוף חריף, סלט עוף Poblano, ו סלט עוף עם ויניגרט Poblano (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מעיל פלפלים poblano עם כמות קטנה של שמן או תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
גבינת חלב פרה מיושנת
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מניחים ישירות על מדף התנור. על תבנית אפייה, לשלב את הבצל, פלפלים אדומים וירוקים, סלרי ותירס.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
צולים את הירקות והפלפלים במשך כ -15 דקות בתנור שחומם מראש. בדוק מדי פעם, ולהסתובב או לערבב לפי הצורך אפילו בראונינג.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הסר מהתנור, ומקרר עד הצורך.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
לקרוע את טורטיות התירס לחתיכות, ולמקם אותם במעבד מזון. תהליך לתוך פירורים בסדר. לעשות זאת בקבוצות קטנות יותר במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירס
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
7
מניחים פירורים על צלחת. בקערה רדודה, לטאטא יחד את הביצים והחלב.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. טובלים חצאי חזה עוף לתוך פירורי טורטייה מעיל, ואז לתוך תערובת הביצה, ושוב בפירורי טורטייה לתת להם ציפוי עבה נחמד. מטגנים את העוף עד חום זהוב בכל צד, כ 4 דקות לכל צד. אם העוף שלך עבה ולא מבושל דרך כאשר הציפוי הוא השחמה, אתה יכול למקם אותו בתנור החם כדי לסיים אותו. כאשר נעשה, לקרר עד מקורר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חצאי חזה עוף
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
לקלף ולזרוע את הפלפלים poblano.
מרכיבים שתצטרך
גבינת חלב פרה מיושנת
10
מניחים לתוך מעבד מזון יחד עם המיונז. מחית עד חלקה, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
11
כשהכל מתקרר, קוביות חזה עוף. במעבד מזון גדול, לשלב את העוף וירקות קלויים. להתמזג מיונז poblano עד עקביות הרצוי הוא הגיע. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.