סלט עכשווי ניסואז יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. במנה עיקרית זו יש 352 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. לכו לחנות ותביאו כוסברה, פלפלים, אבקת צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו סלט וולדורף עכשווי, קוקטייל שרימפס עכשווי, ו תבשיל טונה-אטריות עכשווי (מתכונים דומים).
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
כורכום
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מערבבים תפוחי אדמה עם פסטו ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
3
מערבבים שעועית ירוקה עם דבש, שמן שומשום ושומשום; להפריש.מקלפים פלפלים קלויים וחותכים לרצועות; מרינדה עם חומץ בלסמי, מלח sugar.In מחבת חמה חום 1 כף של שמן ו sear העונה טונה מכל הצדדים עוזב את המרכז קר ונדיר.על צלחת למקם את סלט תפוחי אדמה במרכז; לארגן שעועית ירוקה ופלפלים על גבי.חותכים את הטונה דק ומסדרים על גבי הירקות.אפשר 4 פרוסות לאדם.למעלה עם ביצים מבושלות פרוסות ולזרוק זיתים סביב salad.It הוא נראה טוב ועושה רושם טוב על האורחים.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)