סלט עכשווי ניסואז
סלט עכשווי ניסואז יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. במנה עיקרית זו יש 352 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. לכו לחנות ותביאו כוסברה, פלפלים, אבקת צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו סלט וולדורף עכשווי, קוקטייל שרימפס עכשווי, ו תבשיל טונה-אטריות עכשווי (מתכונים דומים).
הוראות
פילה מרינט של טונה במיץ לימון, מלח, כורכום, אבקת צ ' ילי, אבקת כוסברה, יבלות פלפל סדוק ואבקת כמון.לטחון יחד במיקסר כוסברה, אגוזי מלך, צ ' ילי ושמן זית לעשות פסטו.
מערבבים תפוחי אדמה עם פסטו ומניחים בצד.
מערבבים שעועית ירוקה עם דבש, שמן שומשום ושומשום; להפריש.מקלפים פלפלים קלויים וחותכים לרצועות; מרינדה עם חומץ בלסמי, מלח sugar.In מחבת חמה חום 1 כף של שמן ו sear העונה טונה מכל הצדדים עוזב את המרכז קר ונדיר.על צלחת למקם את סלט תפוחי אדמה במרכז; לארגן שעועית ירוקה ופלפלים על גבי.חותכים את הטונה דק ומסדרים על גבי הירקות.אפשר 4 פרוסות לאדם.למעלה עם ביצים מבושלות פרוסות ולזרוק זיתים סביב salad.It הוא נראה טוב ועושה רושם טוב על האורחים.