קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות36
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט עם פרמזן-רג'יאנו ורוטב אנשובי

סלט עם פרמזן-רג'יאנו ורוטב אנשובי
גשו לסופר וקנו מלח כשר, מנות: ארבע כמנה ראשונה, שתיים כמנה עיקרית, בידור, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. מתכונים דומים: סלט פטריות עם שמן כמהין ופרמזן-רג'יאנו, ארוגולה, שומר ופרמג'יאנו סלט רג' יאנו, ו סלט חורף לבן עם פרמזן מיושן-רג'יאנו.

מרכיבים

4ריבס, קצוץ טרי או קפוארוטב אנשובירוטב אנשובי5פילהפילה אנשובי (רצוי ארוז במלח), שטוף (עצמות אחוריות הוסרו אם מלוחים ארוזים)פילה אנשובי (רצוי ארוז במלח), שטוף (עצמות אחוריות הוסרו אם מלוחים ארוזים)1בצל צהוב בינוני, קצוץארוגולה עם כוסות רופפותארוגולה עם כוסות רופפות0(יכול להיות או להרחיק)פלפל שחור טחון טרי, בתוספת יותר לפי הטעםפלפל שחור טחון טרי, בתוספת יותר לפי הטעם4ריבס, קצוץ טרי או קפואמתכון: חמאת חסה עם אגוזים, בייקון, גבינה, ביצה ויין שרימתכון: חמאת חסה עם אגוזים, בייקון, גבינה, ביצה ויין שרי4ריבס, קצוץ טרי או קפואבישולבישול4ריבס, קצוץ טרי או קפואמזוןמזון1בצל צהוב בינוני, קצוץכוסות פריזה ארוזות (עלים קרועים מהראש)כוסות פריזה ארוזות (עלים קרועים מהראש)1גדולשן שום, קצוץ דקשן שום, קצוץ דק4כל מנות: 376 קלוריות; 8 גרם חלבון; 20 גרם פחמימות; 16 גרם סיבים; 31 גרם שומן; 6 גרם שומן רווי; 10 מ כל מנות: 376 קלוריות; 8 גרם חלבון; 20 גרם פחמימות; 16 גרם סיבים; 31 גרם שומן; 6 גרם שומן רווי; 10 מ "ג כולסטרול; 2 גרם סוכר; 608 מ" ג נתרן1(יכול להיות או להרחיק)מלח כשר, ועוד לפי הטעםמלח כשר, ועוד לפי הטעם4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מיץ לימון סחוט טרי, ועוד לפי הטעםמיץ לימון סחוט טרי, ועוד לפי הטעם1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגורר טרי-רג'יאנופרמזן מגורר טרי-רג'יאנו2larges2. ערימת סלט על צלחת גדולה או לחלק אותו בין 4 צלחות בודדות. מפזרים את 3 כפות הנותרים של Parmigiano-רג'יאנו מעל ומגישים2. ערימת סלט על צלחת גדולה או לחלק אותו בין 4 צלחות בודדות. מפזרים את 3 כפות הנותרים של Parmigiano-רג'יאנו מעל ומגישים3אנדיב בלגי אדום, הליבה הוסרה עלים מושלכים מן הליבה (אתה יכול להחליף 4 כוסות קרוע עלים radicchio)אנדיב בלגי אדום, הליבה הוסרה עלים מושלכים מן הליבה (אתה יכול להחליף 4 כוסות קרוע עלים radicchio)2(חוֹרֶף)1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4ריבס, קצוץ טרי או קפואסלטסלט4ריבס, קצוץ טרי או קפואסלט והרכבהסלט והרכבה4ריבס, קצוץ טרי או קפואעצות להכנת סלט של ננסי סילברטוןעצות להכנת סלט של ננסי סילברטון4ריבס, קצוץ טרי או קפואמתכון: סלט עם פרמזן-רג'יאנו ורוטב אנשובימתכון: סלט עם פרמזן-רג'יאנו ורוטב אנשובי4ריבס, קצוץ טרי או קפואהשף ננסי סילברטון יוצר סלט בשם השף ננסי סילברטון יוצר סלט בשם "טריקולור עם פרמג' יאנו-רג'יאנו ורוטב אנשובי" במסעדת מוצה בשדרות מלרוז בלוס אנג'לס4ריבס, קצוץ טרי או קפואהשף ננסי סילברטון יוצר סלט בשם השף ננסי סילברטון יוצר סלט בשם "טריקולור עם פרמז' אנו-רג'יאנו ורוטב אנשובי" במסעדת מוצה בשדרות מלרוז בלוס אנג'לס (דון ברטלטי / לוס אנג' לס טיימס)4ריבס, קצוץ טרי או קפואמנות: ארבע כמנה ראשונה; שתיים כמנה עיקריתמנות: ארבע כמנה ראשונה; שתיים כמנה עיקרית4ריבס, קצוץ טרי או קפואזכויות יוצריםזכויות יוצרים4ריבס, קצוץ טרי או קפואDon Bartletti / לוס אנג'לס טיימסDon Bartletti / לוס אנג'לס טיימס4ריבס, קצוץ טרי או קפואWES E אומנויות השפה האנגליתWES E אומנויות השפה האנגלית4ריבס, קצוץ טרי או קפואבידורבידור4ריבס, קצוץ טרי או קפואטועןטוען4ריבס, קצוץ טרי או קפואמקומימקומי4ריבס, קצוץ טרי או קפואהכי פופולריהכי פופולרי4ריבס, קצוץ טרי או קפואננסי סילברטון מובילה כיתת אמן בסלטיםננסי סילברטון מובילה כיתת אמן בסלטים4ריבס, קצוץ טרי או קפואדעהדעה4ריבס, קצוץ טרי או קפואפרסם מודעהפרסם מודעה4ריבס, קצוץ טרי או קפואמדיניות פרטיותמדיניות פרטיות4ריבס, קצוץ טרי או קפואספורטספורט4ריבס, קצוץ טרי או קפואראשי מדינהראשי מדינה35זמן כולל: דקותזמן כולל: דקות4ריבס, קצוץ טרי או קפוא© 2016, לוס אנג'לס טיימס© 2016, לוס אנג'לס טיימס4ריבס, קצוץ טרי או קפוא72°72°