סלט עשרים וארבע שעות
. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לך מיונז, סלרי, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה טוב. מתכונים דומים: 12 שעות סלט, סלט פירות 24 שעות, ו סלט בשכבות בריא 24 שעות.
הוראות
בקערה שקופה גדולה, חסה שכבה, סלרי, פלפלים, בצל, אפונה, מיונז, סוכר וגבינה.
מפזרים חתיכות בייקון באופן שווה על החלק העליון של הסלט.
מכסים קערה, ומקררים במשך 24 שעות לפני ההגשה.