סלט פארו קיץ
סלט פארו הקיץ עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 248 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם בצל, בצל, פארו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט פארו קיץ, קיץ Farro (Emmer) סלט, ו אפונה קיץ, אבטיח, סלט פארו.
הוראות
בסיר גדול, מחממים 2 כפות שמן.
מוסיפים את הבצל הצהוב, גזר וסלרי, מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני עד בקושי התרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את פארו ומערבבים מעיל עם שמן.
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד פארו הוא בקושי רך, על 10 דקות; העונה עם מלח. כיסוי ומבשלים עד פארו הוא אל דנטה, על 10 דקות יותר.
מסננים את פארו ולזרוק את הבצל, גזר וסלרי.
בקערה גדולה, לטאטא את הנותרים 1/3 כוס שמן זית עם חומץ מתבלים עם מלח ופלפל. מקפלים את פארו, בצל אדום, מלפפון, עגבניות ובזיליקום, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.