סלט פהיטה בקר בגריל
סלט פהיטה בקר בגריל יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 228 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לכם סטייק בשר בקר, אבקת צ'ילי, מלח שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו פאהיטה בקר בגריל חבילות, סלט טאקו פהיטה בקר טחון, ו סלט פהיטה עוף בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר.
מערבבים את כל מרכיבי רוטב סלסה; להפריש.
מערבבים אבקת צ ' ילי, כמון ומלח שום.
מפזרים תערובת על שני הצדדים של בשר בקר.
מניחים פלפלים ובצל בסל גריל. כיסוי בשר גריל וירקות 3 עד 4 אינץ ' מחום בינוני על 5 דקות עבור בינוני נדיר או על 7 דקות עבור בינוני; להפוך. גריל 5 עד 7 דקות יותר או עד doneness בשר הרצוי.
בקערה גדולה, לזרוק חסה, פלפלים בגריל ובצל עם חצי מהרוטב.
חותכים בשר באלכסון לפרוסות 1/2 אינץ'; מניחים על סלט.
מגישים עם רוטב שנותר, ממרח אבוקדו ושמנת חמוצה.